Hestedilla (Innbundet)

Om hester og ridning

Serie: Faktaløve 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 108
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202334222
Alder: 8 - 12
Omtale Hestedilla

Hesteløve er best, ingen protest! Dette er en faktaløve om hest og ridning som tar for seg hestehold og grunnleggende ridning. Her får du alt du trenger å vite om hest, enten du har hestedilla eller er nysgjerrig på de store dyrene. Boka er lettlest og tar for seg blant annet følgende tema: Hest - en livsstil, Om hesten, Hestens språk, Livet i stallen, Stelle hesten, Utstyr til hesten og rytteren, Gangarter, Hestens helse, Jeg ønsker meg hest.

Til toppen

Flere bøker av Mariangela Di Fiore:

Anmeldelser Hestedilla

“Dette er en lettlest Faktaløve om hest og ridning som gir en kort og enkel innføring i hestehold og grunnleggende ridning. Her får du alt du trenger å vite om hest, enten du har hestedilla eller er nysgjerrig på de store dyrene (…) Gode illustrasjonsbilder, og god oppbygning.”

Elisabeth Lofthus, Mammanett.no

Til toppen

Om forfatter

Mariangela Di Fiore (f. 1981) er en prisbelønt forfatter som har utgitt en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Hun har universitetsutdannelse i litteraturvitenskap, musikk og screenwriting. Hun debuterte i novellesamlingen «Pust ut-pust inn» i 1999 og utga sin første roman i 2005. Mest kjent er hun for den personlige dokumentarboka Camorraland (2010), om den napolitanske mafiaorganisasjonen Camorra. Hun har også medvirket i flere novelleantologier og lærebøker, og har skrevet for flere magasiner. Bøkene hennes er oversatt til flere språk. Hun er halvt norsk og halvt italiensk og bor på Nesodden.

Bøker i serien