Hemmeligheten ved meditasjon (Heftet)

En praktisk guide til indre fred og personlig forvandling

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Secrets of Meditation
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202422004
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Hemmeligheten ved meditasjon

I tusener av år har vi mennesker forsøkt å komme inn i det stille rommet i vårt indre for å få kontakt med de dypere nivåene i oss selv. Meditasjonslærer davidji avmystifiserer veien til stillheten som befinner seg i mellomrommet mellom tankene våre, og tar deg med på en reise i din egen bevissthet.

Enten du er nykommer eller har meditert i årevis, mediterer fast eller sporadisk, vil du kunne løfte meditasjonen din til et nytt nivå med innspill fra davidji, ledende lærer i vedisk visdom og ayurvedisk helseforståelse ved Deepak Chopras kjente senter for velvære i California.

Til toppen

Flere bøker av davidji:

Om forfatter
Davidji er en pioner innenfor undervisning i oppmerksom yteevne – evnen til å slå av på farten til omgivelsene for å ta bedre valg i nået, tre inn i vår egen kraft og ta eierskap over vår egen innflytelse. Denne lærdommen formidler han ukentlig til universitetsstudenter, idrettslag, bedrifter, det militære og lovens håndhevere over hele USA, i Canada, Irland og Nederland. Davidji har spilt inn mer enn tusen veiledede meditasjoner og blant annet utgitt en prisvinnende meditasjonsklassiker, Hemmeligheten ved meditasjon.