Hemmeligheten av Kathryn Hughes (Nedlastbar lydbok)

Hemmeligheten (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Eggan, Andrea Skogtrø
Spilletid: 10:18
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Secret
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202570699
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Hemmeligheten

Mary har holdt på en hemmelighet i førti år. Som ung tok hun et skjebnessvangert valg som endret hennes – og datterens – liv for alltid. Marys datter Beth hadde en trygg og lykkelig barndom, med en mor som overøste henne med kjærlighet. Men nå har Beths lille sønn fått en livstruende sykdom. Beth leter desperat etter slektninger som kan redde sønnens liv, men Mary er død, og Beth har aldri fått vite noe om faren sin. Blant morens eiendeler finner hun et gammelt fotografi og et avisutklipp som omtaler en bussulykke, og hun skjønner at for å redde sønnens liv, må hun gå tilbake og lete der alt sammen startet.

Til toppen

Andre utgaver

Hemmeligheten
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Kathryn Hughes:

Om forfatter

Kathryn Hughes bor i nærheten av Manchester sammen med sin mann og deres to barn. Kathryn og mannen drev et firma sammen i tjueni år. De oppdro to barn og reiste så ofte de kunne til steder som India, Singapore, Sør-Afrika og New Zealand. Hemmeligheten er Kathryns andre roman. Den første var Brevet, som ble nummer én på bestselgerlisten hos Kindle.

Hold kontakten med Kathryn ved å følge henne på Twitter: @Khughes.Author, eller finn henne på Facebook: www.facebook.com/KHughes.Author