Helten (Innbundet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hero - The Secret
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202456269
Kategori: Selvutvikling og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Helten
RHONDA BYRNE - HELTEN

Dette er den fjerde oppfølgeren til Rhonda Byrnessuksessbøker Hemmeligheten, Kraften og Magien, som har solgt i kjempeopplag verden over.

Dette er historien omhvorfor du befinner deg her på planeten jorden

Det er noe helt spesielt med deg. Det er noe du ble født forå bli og utrette som ingen avde øvrige sju milliardene mennesker er her for å gjøre. Det er et liv du er ment å leve; det er en reise det er meningen du skal foreta. Denne boken handler om denne reisen. Tenk om det hadde eksistert et kart som viste deg hvordan du kunne bevege deg til det mest vidunderlige, rike, tilfredsstillende og fantastiske livet du noensinne kan drømme om. Forestill deg at dette kartet viser deg hvert eneste steg på reisen mot dette livet, en reise som virkeliggjør dine største drømmer, viser deg hvordan du kan overvinne utfordringer, trosse alle odds og vise deg at du allerede er i besittelse av de evner og egenskaper du trenger for en seierrik reise.

Det er nettopp et slikt kart du nå holder i hendene. Det er kartet over ditt liv – det er kartet som viser veien til storhet.

Til toppen

Flere bøker av Rhonda Byrne:

Om forfatter

Den australske TV-produsenten Rhonda Byrne fikk i en vanskelig periode i livet en bok fra sin datter. Boken sendte henne ut på en fantastisk indre oppdagelsesreise, og hun hadde ikke reist langt før hun fant ut at kunnskapen måtte deles med andre.

Rhonda satte seg fore å samle kunnskapsrike og kjente personligheter som kunne fortelle om sitt møte med og bruk av The Secret – Hemmeligheten, eller loven om tiltrekning. Kvantefysikere, psykologer, metafysikere, coaching-eksperter, teologer, filosofer, økonomer, og medisinere stilte villig opp og fortalte om sine erfaringer og sin kunnskap, og ga praktiske råd.

Resultatet ble filmen The Secret som så ble bearbeidet til boken med samme navn.