Hedvig og Max-Olov (Innbundet)

Serie: Hedvig 

Forfatter:

Cecilie Winger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hedvig och Max-Olov
Oversatt av: Winger, Cecilie
Serie:
ISBN/EAN: 9788202297206
Alder: 6 - 9
Omtale Hedvig og Max-Olov

Ny bok om den gatesmarte bondetuppa Hedvig! Hun har begynt i 2. klasse. Jentene i klassen er rammet av hestefeber, og Hedvig er smittet. Når pappa en dag kommer hjem med en hestetransport bak bilen, er gleden stor. Men ut av hengeren tripper ingen smekker ponny, derimot stormer den illisnte Max-Olov ut. Et esel.

Nå har Hedvig ikke bare hestefeber lenger, hun har fått ljugesjuka også.

Til toppen

Andre utgaver

Hedvig får hestefeber
Bokmål Innbundet 2018
Hedvig får hestefeber
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Anmeldelser Hedvig og Max-Olov
"Frida Nilssons barnboksvärld är befolkad av gorillor i skrynkliga klänningar och kråkor som gör springnotor från lyxhotell. I de tre böcker som hon hittills gett ut är huvudfigurerna minst sagt burleska. Det bubblar av glädje och galenskap. Perfekta högläsningsböcker för låg- och mellanstadiebarn. Inte minst för att språket flyter fram så lätt."
Pernilla Josefsson, Norrtelje TidningPernilla Josefsson, Norrtelje Tidning

Til toppen

Om forfatter

Forfatter Frida Nilsson skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammenliknet med Roald Dahl.

Hun har mottatt internasjonal annerkjennelse for sitt forfatterskap, og bøkene hennes har blitt nominert til den prestisjetunge Deutscher Jugend Literaturpreis i Tyskland, i tillegg til flere litteraturpriser i Frankrike. Hun har blitt nominert til Augustprisen tre ganger, og i 2014 mottok hun Astrid Lindgren-prisen.

Bøker i serien