Hedvig og Hardemo-prinsessen (Innbundet)

Serie: Hedvig 

Forfatter:

Stina Wirsén (Illustratør) Cecilie Winger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 176
Illustratør: Wirsén, Stina
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hedvig och Hardemos Prinsessa
Oversatt av: Winger, Cecilie
Serie:
ISBN/EAN: 9788202332228
Kategori: Høytlesning
Alder: 6 - 9
Omtale Hedvig og Hardemo-prinsessen

Den nye klassekameraten som dukker opp på Hardemo skole en kald septembermorgen, gjør Hedvig stum av beundring. Håret faller i mørke bølger nedover skuldrene og øyenvippene er like tette som på en skobørste. At noen kan være så vakker!

Hedvig blir først av alle venn med Hardemos prinsesse og hånd i hånd går de inn i klasserommet. Hedvigs hjerte banker av lykke, men lite aner hun om at hun snart skal få seg sin livs overraskelse.

Hedvig og Hardemo-prinsessen er den fjerde, frittstående boken om Hedvig, som bor utafor huttaheiti og er nabo med ingen.

Frida Nilsson skriver om de helt store spørsmål - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammeliknet med Roald Dahl. Bøkene hennes er prisbelønte og svært populære.

Til toppen

Andre utgaver

Hedvig og klassens prinsesse
Bokmål Innbundet 2019
Hedvig og klassens prinsesse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Om forfatter

Forfatter Frida Nilsson skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammenliknet med Roald Dahl.

Hun har mottatt internasjonal annerkjennelse for sitt forfatterskap, og bøkene hennes har blitt nominert til den prestisjetunge Deutscher Jugend Literaturpreis i Tyskland, i tillegg til flere litteraturpriser i Frankrike. Hun har blitt nominert til Augustprisen tre ganger, og i 2014 mottok hun Astrid Lindgren-prisen.

Bøker i serien