Hat og hengivenhet (Heftet)

Serie: Jordmoren 36

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Jordmoren
Serienummer: 36
ISBN/EAN: 9788202321291
Kategori: Serieromaner
Omtale Hat og hengivenhet

Astri får en mistanke om at Lars er utro, og erkjennelsen er vond. Til tross for alle hans mørke sider er hun stadig glad i ham og tiltrukket av ham, og hun liker ikke at han vil verve seg til Den norske legion. En varm sommerdag rusler de alene i fjellet, og følelsene bevrer mellom dem.

"Et lite tjern åpenbarte seg foran dem. Lars stilte seg ved bredden og stirret ned i vannet. Hun så på ham, studerte kroppen som hun så ofte hadde beundret. – Du må berre glo, humret han. – Eg lika det. Men få‘tå deg fi llan no. Hjertet hennes hamret. – Men om det kommer noen? – Det veit du godt at det ikkje gjer. Hun lo nervøst mens hun kledde av seg. Han trakk henne inntil seg og kysset henne. Så skjøv han henne fra seg og løp ut i tjernet. Med et veldig plask forsvant han ned i det. Noen sekunder senere skjøt hodet hans opp. – Huuu! ropte han. – Komma no, Astri!"

Til toppen

Andre utgaver

Hat og hengivenhet
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Sigrid Lunde:

Om forfatter

Sigrid Lunde er en meget produktiv forfatter som har skrevet både bøker, artikler og noveller, men mest kjent er hun nok for sin populære serie Jordmoren, som ble en av Norges lengste romanserier.

Bøker i serien