Harry Potter samleboks pocket 1-7 (Pakke)

Serie: Harry Potter 

Forfatter:

Kazu Kibuishi (Illustratør) Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Pakke
Utgivelsesår: 2016
Illustratør: Kibuishi, Kazu
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Harry Potter
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
Serie: Harry Potter
ISBN/EAN: 9788202509156
Omtale Harry Potter samleboks pocket 1-7

I denne flotte gaveboksen har vi samlet hele serien om Harry Potter. De 7 bøkene er i heftet utgave.

Til toppen

Om forfatter

J.K. Rowling er forfatteren bak de sju romanene om Harry Potter utgitt mellom 1997 og 2007, som til sammen har solgt mer enn 500 millioner eksemplarer, er distribuert til mer enn 200 territorier, blitt oversatt til 80 språk, og som har blitt åtte filmer av WarnerBros.

Jim Kay har har gjennomillustrert en nyutgivelse av serien. I den er det foreløpig kommer fire bøker

Hun har skrevet tre følgebind til inntekt for veldedighet: Rumpeldunk gjennom tidene og Fabeldyr og hvor de er å finne til inntekt for Comic Relief, og Skalden Skurres historier til inntekt for hennes veldedighetsorganisasjon for barn, Lumos.

Hennes nettsted og epubliseringsplattform Pottermore er det digitale navet i trolldomsverdenen. Selskapet ble lansert i 2012. Hun har nylig samarbeidet med forfatter Jack Thorne og regissør John Tiffany om teaterstykket Harry Potter og Barnets forbannelse del én og to, som hadde premiere i London sommeren 2016. J.K. Rowling har også skrevet en roman for voksne lesere, Den tomme stolen. Under pseudonymet Robert Gailbraith har hun skrevet fire kriminalromaner om privatdetektiven Cormoran Strike.

Bøker i serien