Half Lost. Bok 3. Hevnen (Heftet)

Serie: Half life 3

Forfatter:

Heidi Sævareid (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Half lost
Oversatt av: Sævareid, Heidi
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202547493
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Half Lost. Bok 3. Hevnen
En fantastisk, magisk verden. En internasjonal sensasjon. Nå kommer endelig den siste delen i Half bad-trilogien.

Nathan Byrn flykter igjen. Alliansen ligger i ruiner. De er spredt og demoralisert, stadig forfulgt av Rådets Jegere. Kun en dristig ny strategi kan redde opprørerne fra totalt nederlag. De trenger den manglende halvdelen av Gabriels amulett, en eldgammel gjenstand med makt til å gi sin bærer uovervinnelighet i kamp.

Men amulettens verge, den tilbaketrukkede og fantastisk mektige heksen, Ledger, har sin egen agenda. For å vinne hennes tillit, må Nathan reise til USA og overtale henne til å gi ham amuletten. Kombinert med de Gavene han har arvet fra Marcus, kan amuletten være nok til å snu hellet for Alliansen og avslutte den blodige borgerkrigen mellom svarte og hvite hekser en gang for alle ...

Til toppen

Andre utgaver

Half Lost. Bok 3. Hevnen
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Sally Green:

Om forfatter

Sally Green bor nordvest i England. Hun har hatt en rekke ulike jobber og til og med et yrke, men i 2010 ble hun forelsket i det å skrive, og nå kan hun rett og slett ikke stanse. Hun pleide å holde høns, hun er god til å lage syltetøy, trives helt greit ved strykebrettet, elsker å gå tur i Wales, selv når det regner, og vil trolig aldri dra på joggetur igjen. Hun burde virkelig kutte ned på kaffeforbruket.

Bøker i serien