Hades-prosjektet av Robert Ludlum og Gayle Lynds (Ebok)
Ebok

Hades-prosjektet (Ebok)

Forfatter:

og

Stig Aspaas (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.05 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Hades Factor
Oversatt av: Aspaas, Stig
ISBN/EAN: 9788202357368
Kategori: Krim
Omtale Hades-prosjektet

En uhyggelig aktuell bok fra forfatterteamet Ludlum og Lynds, der jakten på de skyldige fører hovedpersonen Jon Smith langt inn i maktens og grådighetens korridorer.

Tre mennesker dør plutselig og smertefullt av et ukjent virus. I tre dager forsøker vitenskapsmennene å finne ut hvor viruset kommer fra, men da en av forskerne, Jonathan Smith, finner ut at hans forlovede er blitt virusets fjerde offer, skjønner han at noen har viruset og at livene til millioner av mennesker er i fare. Smith vet ikke hvem han kan stole på, og han samler sammen ei egen gruppe som skal forsøke å finne ut sannheten om det dødelige viruset.

Til toppen

Om forfatter

Hans forfatterskap er kjent i mer enn 40 land, og bøkene hans er oversatt til 32 språk og på verdensbasis solgt i mer enn 290 millioner eksemplarer. Robert Ludlum døde i sitt hjem i Florida 12. mars 2001. Han ble 73 år gammel.

Gayle Lynds har tidligere utgitt bøkene Maskerade, Mosaikk og Hypnotisert i Norge. Hun er utdannet journalist og arbeidet i flere år som redaktør i ulike
tidsskrifter. Hun bor i Santa Barbara med mannen sin, som også lever av å skrive bøker.