Gutten som sluttet å gråte (Heftet)

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pojken som slutade gråta
Oversatt av: Engen, Kari
ISBN/EAN: 9788202434014
Omtale Gutten som sluttet å gråte
En mørk augustnatt går alarmen i Hagfors: et hus brenner. Da journalist Magdalena Hansson ankommer åstedet har huset brent nesten helt ned, veggene har rast sammen og svart røyk står ut av de ødelagte vinduene. Neste dag dør en 43 år kvinne av skadene hun ble påført under brannen.

Et par dager senere står et hus til i flammer. Og siden enda et. Politiet i Hagfors står overfor en av sine største utfordringer, mens den lille värmlandske byen lever i frykt.

SVENSK BESTSELGERKRIM!

Magdalena Hansson trekkes stadig lengre inn i jakten på seriepyromanen, og hennes engasjement skal vise seg å være dypt personlig. Og svært risikabelt.
"Svensk kvardagsrealisme på sitt beste."
Nils Kvamsdal, Avisa Hordaland

«En velskrevet blanding av hverdagsrealisme, spenning og troverdige personportretter.»
Aftonbladet

"Ninni Schulman lykkes med å holde på lesernes oppmerksomhet hele veien, akkurat som i sin forrige bok."
Värmlands Folkblad

Meget vellykket
"Ninni Schulman debuterte med Jenta med snø i håret, som fikk glimrende omtaler. Oppfølgeren Gutten som sluttet å gråte står ikke tilbake for den flotte debuten, og er en svært spennende, velskrevet og gjennomført krim."
Liv Lysaker, LO Aktuell

Til toppen

Om forfatter
Ninni Schulman er født i 1972 og vokste opp i bygda Lesjöfors i østre Värmland. Siden 1995 har hun arbeidet som journalist, blant annet i Värmlands Folkblad, Se & Hör og Expressen. I dag bor hun i Stockholm, men tilbringer sommerferiene på familiens torp utenfor Hagfors, området der handlingen i krimserien om journalist Magdalena Hansson foregår. Bare deg er en frittstående spenningsroman som har fått strålende anmeldelser i Sverige.