Gutta i trehuset med 104 etasjer (Heftet)

Serie: Gutta i trehuset 8

Forfatter:

Terry Denton (Illustratør) Hege Mehren (Oversetter) Simon Stranger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 357
Illustratør: Denton, Terry
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 104 storey Treehouse
Oversatt av: Mehren, Hege og Stranger, Simon
Serie: Gutta i trehuset
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788283730852
Alder: 8 - 14
Omtale Gutta i trehuset med 104 etasjer

Bli med Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning. Men Andy og Terry må kjempe mot tiden for å finne en morsom historie til den neste boken. Andy har fått tannverk, og da er det ikke lett å skrive … Derfor blir han og Terry enige om å kjøpe en «Vitse-penn 2000», sånn at de skal klare å skrive ferdig boken. Problemet er bare at pennen koster ti millioner kroner, og at våre to helter bare har ti kroner … Dermed begynner arbeidet med å tjene inn pengene de trenger. Hva er det egentlig som ikke kan gå galt?

Hva venter du på? Bli med opp!

Til toppen

Om forfatter

Andy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bl.a. på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.

Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.

Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

Bøker i serien