Gud har en drøm (Innbundet)

en visjon om håp for vår tid

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 144
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: God has a dream
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788204095794
Omtale Gud har en drøm
En visjon om håp for vår tid.

I Gud har en drøm understreker Tutu hvor viktig det er at vi legger tilstrekkelig vekt på betydningen av håp og drømmer, selv når vi står overfor den barske virkeligheten i våre egne individuelle liv og i de globale forhold – for det er på håp og drømmer at en bedre fremtid vil bli bygget, og det er gjennom håp og drømmer at Guds drøm for oss vil gå i oppfyllelse.

”Sjelden opplever jeg en bok som så tvers igjennom oppbyggelig som denne, den gir håp og tro, og kan kanskje også hjelpe oss med kjærligheten. (…) Sjelden brenner jeg sterkere etter å anbefale en bok.”
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

Til toppen

Flere bøker av Desmond Tutu:

Om forfatter

Desmond Mpilo Tutu, erkebiskop emeritus av Sør-Afrika, ble en fremtredende leder i kampen for rettferdighet og forsoning i Sør-Afrika. I 1994 ble Tutu utpekt som leder av landets Sannhetsog forsoningskommisjon, og ble en foregangsmann når det gjaldt å vise vei for nasjoner som har opplevd sivil konflikt og undertrykkelse. Han etablerte også De eldre, en gruppe globale ledere som arbeider for fred og menneskerettigheter. Han bor i Cape Town i Sør-Afrika.