Gubben og katten bygger en bil (Kartonert)

Serie: Gubben og katten 

Forfatter:

Anne Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Kartonert
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 10
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pettson och Findus bygger en bil
Oversatt av: Hansen, Anne
Serie: Gubben og katten
ISBN/EAN: 9788202697068
Kategori: Bildebøker , Populære figurer og Barnas bestevenner
Alder: 2 - 4
Omtale Gubben og katten bygger en bil

Pettersen bygger en olabil til Findus! I dag er Findus utålmodig, for endelig er dagen kommet når bilen skal bli ferdig!
Vil du være med og hjelpe til?

En helt ny bok om gubben og katten hvor leseren kan bli med og hjelpe til å dra av Pettersen dyna, kikke inn i skuffer og skap i snekkerboden, snurre på hjul og se Findus kjøre med den ferdige olabilen. En robust pappbok med morsomme klaffer, snurrende hjul og finurlige luker.

CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Til toppen

Om forfatter

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilanser med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med ”Agaton Öman och alfabetet”. Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok ”Pannkakstårtan”.
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.

Bøker i serien