Gubben og katten - Kakling i kjøkkenhagen (Innbundet)

Serie: Gubben og katten 

Forfatter:

Anne Einan (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1990
Antall sider: 32
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kackel i grönsakslandet
Oversatt av: Einan, Anne
Serie: Gubben og katten
ISBN/EAN: 9788251776332
Kategori: Bildebøker
Omtale Gubben og katten - Kakling i kjøkkenhagen

Det var en vakker vårmorgen. Katten Findus sprang rundt og skremte biller. Gubben Pettersen stod i kjøkkenhagen og kikket og kjente på jorda.

- Nå er tiden inne, sa han. Idag skal vi så grønnsaker og sette poteter. Men Findus har en annen mening om hva kjøkkenhagen skal brukes til. Det har også hønene, ja, til og med kuene vil ha et ord med i laget.

Til toppen

Andre utgaver

Gubben og katten - Kakling i kjøkkenhagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2002

Flere bøker av Sven Nordqvist:

Om forfatter

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilanser med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med ”Agaton Öman och alfabetet”. Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok ”Pannkakstårtan”.
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.

Bøker i serien