Gryende følelser av Elin Brend Johansen (Ebok)
Ebok

Gryende følelser (Ebok)

Serie: Alvestad 39

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.32 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Alvestad
Serienummer: 39
ISBN/EAN: 9788202540654
Kategori: Serieromaner
Omtale Gryende følelser

– Du kommer til å få en vidunderlig kveld. Du sa at det hadde vært hyggelig å møte herr Collins igjen da du gikk for å akseptere invitasjonen.
– Det var fint å samtale med ham. Karen Sofie tok ikke blikket fra speilet. Verner hadde ikke sagt noe om det mørke håret hennes. Forsto han ikke at hun var av skambelagt avstamming?
– Du har ikke noe å være redd for. Victoria la hånden på armen hennes. – Du er virkelig vakker, Karen Sofie. Han kommer til å bli forelsket i deg på flekken.
Karen Sofie kikket fortvilet på henne.

Til toppen

Andre utgaver

Gryende følelser
Bokmål Heftet 2016
Om forfatter

Elin Brend Johansen, født 1978, er bosatt i Fetsund. Hun er utdannet innen PR og journalistikk, og har en brennende lidenskap for litteratur, historie og teater. Elin har hatt engasjement i Bærum Barneteater, hvor hun var medlem i perioden 1990 til 1996. Fra 1998 til 2004 var hun instruktør for amatørteatergruppen Bærmuda Mini. Hun har også spilt i Bærum Musikk- og Danseteater (BÆRMUDA).

Farlige krefter var hennes første serieroman, en historisk serie fra 1600-tallets Christiania og Bærums Verk. En tid hvor religion og gudsfrykt preget tankene til landets innbyggere og hvor heksebålene flammet opp i hver en avkrok av landet.

Bøker i serien