Grip livet! (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 172
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202208455
Omtale Grip livet!
"Grip livet," sier livsveileder og familieterapeut Berit Mannseth og fortsetter: "Hvorfor ikke bli ekspert på deg selv?"

Hvem ønsker ikke å være kjæreste, livspartner, en foreldre eller kollega som stadig fremtrer i forbedret utgave? Det høres ut som en deilig drøm, ikke sant? Du har faktisk alt som skal til for å realisere drømmen. Deg selv!

I dagens samfunn utdanner vi oss innenfor de fleste områder, men få tenker på muligheten til å utdanne seg i seg selv. I denne boka hjelper forfatteren deg til å formulere de spørsmålene du må stille deg for å få livet slik du vil. Hun dveler ikke ved fortiden og eventuelle problemer, men retter oppmerksomheten mot det som er av muligheter og ressurser i deg selv. Du vet selv svarene, bare du lærer å stille de riktige spørsmålene.

Berit Mannseth er livsveileder, familieterapeut og spesialpedagog. Hun ønsker deg et godt liv. Ønsket kommer til uttrykk i en positiv og energisk tekst, full av formidlingsglede. Her er konkrete råd og eksempler du kan kjenne deg igjen i. Hvert tema i boken omhandler viktige og nødvendige prosesser i din personlige utvikling.

Til toppen

Andre utgaver

Coaching i lunsjpausen
Bokmål Heftet 2008