Grenseløs (Heftet)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 480
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Keeper
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202549503
Kategori: Krim
Omtale Grenseløs

Grenseløs er Luke Delaneys andre psykologiske thriller om drapsetterforsker Sean Corrigan.

Sean Corrigan har en særlig evne til å forstå ondskap, for hans egen dunkle fortid gjør at han gjenkjenner det mørke hos andre. Da flere kvinner forsvinner fra hjemmet sitt midt på lyse dagen, kvier først Sean og etterforskningsteamet seg for å ta saken. Men da et lik blir funnet, skjønner Sean hva han må gjøre: Han må dykke ned i morderens mørke sinn for å forsøke å forstå hvordan han tenker. Men denne morderen ser ut til å vite akkurat hva han vil ha, og han stopper ikke før han får det.

Til toppen

Andre utgaver

Grenseløs
Bokmål Innbundet 2016
Grenseløs
Bokmål Ebok 2016
Grenseløs
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Luke Delaney:

Anmeldelser Grenseløs

«I denne sterke og hardtslående kriminalroman klarer Delaney, ved hjelp av gripende flashbacks fra drapsmannens perspektiv, å holde leserens oppmerksomhet fra første side til siste slutt.»

Iron Mountain Daily News

Til toppen

Om forfatter

Luke Delaney har selv lang erfaring med å jage gale seriemordere og voldsmenn. Han er tidligere politietterforsker på Scotland Yard, der han på 80-tallet ble utstasjonert i et område i det sørøstlige London som var beryktet for sin vold og kriminalitet. Bøkene hans vitner om stor innsidekunnskap.

Uten nåde ble utgitt på norsk i 2015 og er den første boken om drapsetterforsker Sean Corrigan. Grenseløs er andre bok i den kritikerroste serien.