God digitalisering (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 292
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202617769
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag og Fagbøker
Fag: Etikk, Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Omtale God digitalisering

God digitalisering presenterer datateknologiens muligheter og begrensninger, og hvordan riktig bruk av IT kan gi store fordeler for bedrifter og privatpersoner.

Den som vil tilby gode og effektive tjenester, må ta i bruk IT-verktøy. Men ofte ender det med at man bare «setter strøm på papiret» – altså flytter tjenesten fra papir til dataskjerm – uten å oppnå den helt store gevinsten. Denne boken drøfter en lang rekke eksempler som gir leseren innsikt i hvordan man kan tenke nytt og tilpasse rutiner og prosesser til en digitalisert verden.

Teknologien byr på både muligheter og trusler. Ikke alle gode ideer lar seg realisere, og heldigvis er heller ikke alle truslene realistiske. Med God digitalisering vil du bli i stand til å gjøre dine egne vurderinger av teknologien, til å se hvilken innvirkning IT vil få for ditt liv og ditt arbeide.

God digitalisering er skrevet for studenter innen informasjonsteknologi, og for virksomme innen digitaliseringsarbeid, både i offentlig forvaltning og private bedrifter.

Til toppen

Flere bøker av Kai A. Olsen:

Du vil kanskje også like

Om forfatter
Kai A. Olsen er professor ved Høgskolen i Molde, Universitetet i Bergen, OsloMet og University of Pittsburgh. Han har utviklet hovedsystem for flere bedrifter. Dette er systemer som er i daglig bruk og som har ført til store innsparinger for bedriftene.