God bakst (Innbundet)

Alt om å bake - Mer enn 400 oppskrifter

Legg i ønskeliste

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rutiga bakboken
Oversatt av: Sæterdal, Inger-Johanne
ISBN/EAN: 9788202336868
Kategori: Kokebøker
Omtale God bakst

En omfattende bakebok med både tradisjonelle og nye oppskrifter. Her finner du gode,velprøvde oppskrifter på allslags bakst: brød, bløtkaker og paier, kjeks ogsmåkaker m. m. Du vil finne alt fraforskjellige typer brød, lefser, kjeks, paier, formkaker og småkaker tilbløtkaker og konfektkaker i konditorklasse. Boken inneholder mange gode råd ogoppskrifter også for allergikere som ikke tåler gluten, melk-/melkeprodukter,egg eller sukker.

Over 300 flotte fargefotografier inspirerer til å prøve nyevarianter, eller gripe fatt i tradisjonelle, klassiske bakverk. Bildeseriene gir ogsåklare instruksjoner som gjør det lett å mestre både gjærbakst og kakedeiger. Her finnes også et eget avsnitt med forslag til ulike typer kakefyll, garnityr,pynt og glasurer.

Bakerst i boken finner du et nyttig bakeleksikon, pepperkakemalerog omregningstabell. God bakst er enbok både for dem som ikke er så vant til å bake, for dem som sverger til klassiske oppskriftene og for dem som søker inspirasjon i nye, spennende bakverk.

Til toppen