Glassjøen av Maeve Binchy (Nedlastbar lydbok)

Glassjøen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Tordis Bølgen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Grythe, Hilde
Spilletid: 18:33
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Glass Lake
Oversatt av: Bølgen, Tordis
ISBN/EAN: 9788202669577
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Glassjøen

Lough Glass – Glassjøen – er navnet på landsbyen der Kit McMahon vokser opp på 1940- og 50-tallet. Som tolvåring opplever hun at moren forsvinner under en spasertur. Moren har lenge virket trist, og det ryktes at hun har tatt sitt eget liv. Kit selv bærer på en hemmelighet. Hun har brent et brev fra moren, for å dekke over det hun trodde var et selvmord. I ettertid er hun usikker på om det var en klok avgjørelse, men hun ville sikre at moren fikk en verdig begravelse.
Livet går videre, inntil Kit drar til London fem år senere og får sitt livs sjokk: Moren er i live!

Til toppen

Flere bøker av Maeve Binchy:

Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Flere Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, En uke om vinteren og Glassjøen.