Glassjøen (Heftet)

Serie: Pause 

Forfatter:

Tordis Bølgen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 496
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Glass Lake
Oversatt av: Bølgen, Tordis
Serie:
ISBN/EAN: 9788202301156
Omtale Glassjøen

Lough Glass – Glassjøen – er navnet på landsbyen der Kit McMahon vokser opp på 1940- og 50-tallet. Som tolvåring opplever hun at moren forsvinner under en spasertur. Moren har lenge virket trist, og det ryktes at hun har tatt sitt eget liv. Kit selv bærer på en hemmelighet. Hun har brent et brev fra moren, for å dekke over det hun trodde var et selvmord. I ettertid er hun usikker på om det var en klok avgjørelse, men hun ville sikre at moren fikk en verdig begravelse.

Livet går videre, inntil Kit drar til London fem år senere, og får sitt livs sjokk: Moren er i live!

En uvanlig historie om en mors hemmelighet, en datters mot og det skjulte familiebåndet som verken svik eller død kan ødelegge.

Til toppen

Andre utgaver

Glassjøen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Italienske kvelder, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, Et hjem til Frankie, En uke om vinteren og Glassjøen.

Bøker i serien