Gjesten (Innbundet)

Forfatter:

Carl-Bernhard Kjelstrup jr. (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 432
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Visitor
Oversatt av: Kjelstrup jr., Carl-Bernhard
ISBN/EAN: 9788204089014
Kategori: Krim
Omtale Gjesten
"Gjesten er umulig å legge fra seg før siste side er lest." Peter Miller, The Times

Både sersjant Amy Callan og løytnant Caroline Cook har blitt utsatt for seksuelle overgrep, og måtte søke avskjed fra militæret. Nå er de begge døde – funnet nakne i sine egne badekar, innsmurt med kamuflasjemaling. FBI mener det er en seriemorder på ferde, og at mannen er Jack Reacher. Nå må Jack må ikke bare renvaske sitt navn, men også finne morderen.

Til toppen

Andre utgaver

Gjesten
Bokmål Heftet 2013
Gjesten
Bokmål Ebok 2013
Gjesten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Lee Child:

Om forfatter

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Hans bøker om Jack Reacher har toppet bestselgerlistene i prestisjetunge publikasjoner som New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Bøkene hans utkommer i over 90 land, og hvert femte sekund kjøpes det en Lee Child-bok et eller annet sted i verden.

Lee Child har skrevet 24 romaner om Jack Reacher, hvorav 22 har utkommet på norsk. Blant dem er New York Times-bestselgerne Livvakten, Fienden, Ett skudd, Hardt mot hardt, og New York Times nr. 1-bestselgerne Reachers hevn og Ingenting å tape. Hans debutroman Syndebukk vant både The Anthony Award og The Barry Award for Best First Mystery, og Fienden vant the Barry and Nero awards for Best Novel. Romanen Ett skudd ble i 2013 spillefilm med Tom Cruise i rollen som Reacher. Vend aldri tilbake hadde premiere høsten 2016.

Lee Child ble født i England, og skrev i mange år for fjernsyn. Han bor nå på Manhattan, men har også et hus i Sør-Frankrike. Han er gift og har en voksen datter.

Se oversikt over hele serien om Jack Reacher her.