Gamle maleteknikker og dekor (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202235024
Omtale Gamle maleteknikker og dekor
Gamle maleteknikker er i vinden som aldri før!

I denne boken lærer du hvordan du omskaper møbler, helt fra grunningsarbeidet frem til ferdig dekor. Boken tar for seg både de gamle maleteknikkene lasering, patinering, slitasje, ådring og marmorering – og dekor. Hele prosessen i én og samme bok! Hver enkelt maleteknikk er beskrevet fra A til Å. En god grunnbok for nybegynnere, med mange tips og små hemmeligheter som kan komme til nytte for alle malerinteresserte. Boken skal være tilgjengelig for alle, og det er derfor ikke brukt dyre spesialredskaper.

Trinn-for-trinn-bilder beskriver de forskjellige arbeidsmetodene. Du får se hvordan de ulike møblene så ut før arbeidet ble påbegynt, og så kan du følge dem frem til ferdig resultat. Det er også med en del bilder av ferdige arbeider – som kan gi gode ideer, inspirasjon og motivasjon.

Tove Berntsen driver sitt eget verksted, Laseringsverket på Bærums Verk. Ved siden av maleroppdrag og eget utsalg, holder hun kurs i dekormaling. Hun merker at interessen for temaet er stor, og stadig økende.

Til toppen