Fullt lys og stummende mørke (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 280
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202315269
Kategori: Selvutvikling
Omtale Fullt lys og stummende mørke

Rigmor Galtung var et aktivt og humørfylt barn og ble som voksen ble en fremgangsrik komiker og humorist. Hele tiden slet hun imidlertid med følelsen av ikke å være god nok. Den glade jenta falt ned i depresjonens lammende svarte hull.

Ærlig og personlig forteller forfatteren om dette temaet som angår så mange. Hun beskriver sin langsomme, men målbevisste ferd mot lyset, mot å bli den hun egentlig er, med sin sårbarhet og kreativitet. Med sin innsikt og sitt humør fremkaller hun så vel tårer som latter og ikke minst forståelse i denne beretningen om sitt liv.

I siste del av boken skriver psykiaterne John Erik Berg og Tormod Huseby om hvilken behandling som tilbys mennesker med en depresjonslidelse, og vi får et unikt innblikk inn i terapirommet.

Til toppen

Andre utgaver

Fullt lys og stummende mørke
Bokmål Lydbok MP3-CD 2011
Fullt lys og stummende mørke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Fullt lys og stummende mørke
Bokmål Heftet 2013
Fullt lys og stummende mørke
Bokmål Ebok 2013
Anmeldelser Fullt lys og stummende mørke
Om forfatter

Rigmor Galtung (f. 1969) er komiker, forfatter og foredragsholder. Hun jobbet i mange år i TV og radio og er kjent for sine imitasjoner, blant annet av Gro Harlem Brundtland, Erna Solberg og Lilli Bendriss. Galtung er utdannet vernepleier med bakgrunn fra rusinstitusjon og ambulant psykiatrisk team, og har en master i NLP. Hun har utgitt boka Fullt lys og stummende mørke, om å leve med bipolar lidelse, og turnerer jevnlig med imitasjonsshow og holder foredrag om psykisk helse.