Fugler i skogen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202230487
Kategori: Natur og fritid og Fakta for barn
Omtale Fugler i skogen

Fugletitting er en spennende hobby, både for store og små. I denne boka møter du mange av de fuglene som er på fuglebrettet, og som du kan se når du er ute og går i skogen.

Ny, flott fuglebok av den prisbelønte fotografen Asgeir Helgestad. Her får du vite mye om mange av de fuglene du ser eller hører ute i skogen, eller som forsyner seg på fuglebrettet.

Boka har spesielt flotte fotografier og lærerik tekst for hele familien.

Se også Dyr i skogen og Dyr og fugler i fjellet

Les også:

Fuglebok fra Helgestad
Drammens Tidende

Til toppen

Andre utgaver

Fugler i skogen
Bokmål Innbundet 2013

Flere bøker av Asgeir Helgestad:

Om forfatter

Asgeir Helgestad er født i 1968 og har slått rot i Numedal like innunder Blefjell i Buskerud. Etter endt ingeniørutdannelse i 1991 hadde han lært at man kunne livnære seg utenfor Kongsberg-industrien. Studiene finansierte han som frilans journalist og naturfotograf. Naturfotoyrket fristet mer enn det utdannelsen var rettet mot, og eksamenspapirene ble lagt i skuffen.

Hans base ved Blefjell er et glimrende utgangspunkt for å være naturfotograf. Det er ikke lange veien til øde områder hvor villrein og kongeørn kan fotograferes. Det er ikke nok for ham å bære fotoutstyr på turene sine, videokamera er også med. Å kunne fotografere og filme samtidig, er få forunt.

Asgeir arbeider frilans for NRK - Ut i naturen, og leverer tekst/bilder til magasiner og bøker i og utenfor Norge. Arbeidet omfatter i første rekke natur og dyreliv, men også kultur og reiseliv.

Tilsluttet Norske Naturfotografer og bildebyrået Samfoto.