Fra idyll til mareritt (Heftet)

Serie: Sønnavind 111

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Sønnavind
Serienummer: 111
ISBN/EAN: 9788202691837
Kategori: Serieromaner
Omtale Fra idyll til mareritt

Når Anita oppdager at Olga og Hugo Hagbart venter en arving, blir det månelyst. Ifølge henne er det Isac som er odelssønnen på gården.

Men på Sagene er det bare glede. Elise og Morten feirer bryllup. Etter middagen er det dans, men plutselig blir brudeparet avbrutt.

Elvira prikket Elise på skulderen og sa at det var noen som måtte snakke med henne. En fremmed mann sto rett innenfor porten mens Elise skimtet to kvinner utenfor.

Nølende gikk hun bort til ham. Hvem var det som sto bak ham?

"Fru Thoresen?" spurte han. Ansiktsuttrykket hans røpet utålmodighet.

"Ja. Det vil si ..." begynte hun stotrende. Hun het jo ikke Thoresen lenger.

Til toppen

Andre utgaver

Fra idyll til mareritt
Bokmål Ebok 2021
Fra idyll til mareritt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Hun ble født i Oslo i 1935 og er fortsatt aktiv som forfatter. Frid har skrevet hele 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. I tillegg til Sønnavind, som kanskje er serien hun er mest kjent for, har hun skrevet serier som Ingebjørg Olavsdatter, Ildkorset og Kongsdøtrene.

Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte. Men hun er også veldig glad i å møte leserne sine, både på arrangementer med opplesninger og foredrag - og også på nett. Frid er svært historieinteressert og besitter betydelige kunnskaper, blant annet om industrialiseringen i Norge og forholdene slik de var på og rundt de første fabrikkene og industriarbeidsplassene i hovedstaden. Hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor (hovedpersonen i Sønnavind), hvor hun har fortalt levende og interessant for et engasjert publikum.

Som ivrig avispolemiker og debattant har vi kunnet lese innlegg fra Frids hånd, hode og hjerte, hvor hun blant annet tar opp viktige temaer som eldreomsorg og helsepolitikk.

Bøker i serien