Ført bak lyset (Heftet)

Serie: Sønnavind 103

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Sønnavind
Serienummer: 103
ISBN/EAN: 9788202651701
Kategori: Serieromaner
Omtale Ført bak lyset

Stadig flere i familien legger merke til at noe er galt. Elvira er svært forandret. Hun har sterke smerter og oppsøker lege.

Elise mener mye tyder på at Anders er utro, og en dag får hun se noe som bekrefter mistanken.

Elise oppdaget et par ute på fortauet. De gikk tett omslynget, og det var noe kjent ved mannen. Da gikk det et lys opp for henne. Det var Anders!

«Er det noe?» kom det forbauset fra Johan. «Du ble plutselig så rar.»

«Ja. Jeg så noe jeg helst ikke ville se,» svarte hun.

Hele resten av turen satt hun og tenkte. Nå måtte Rosalind snart få øynene opp for hva slags menneske hun var gift med.

Til toppen

Andre utgaver

Ført bak lyset
Bokmål Ebok 2020
Ført bak lyset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Frid Ingulstad:

Om forfatter

Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. Hun ble født i Oslo i 1935 og er fortsatt aktiv som forfatter. Frid har skrevet hele 200 bøker – alt fra barnelitteratur, nissebøker, faktabøker og historiske romaner, både serier og enkeltstående verk. I tillegg til Sønnavind, som kanskje er serien hun er mest kjent for, har hun skrevet serier som Ingebjørg Olavsdatter, Ildkorset og Kongsdøtrene.

Frid har tidligere arbeidet både som radiotelegrafist og som flyvertinne. Hun elsker å skrive, og trives best når hun får sitte ved en pc og dikte. Men hun er også veldig glad i å møte leserne sine, både på arrangementer med opplesninger og foredrag - og også på nett. Frid er svært historieinteressert og besitter betydelige kunnskaper, blant annet om industrialiseringen i Norge og forholdene slik de var på og rundt de første fabrikkene og industriarbeidsplassene i hovedstaden. Hun har flere ganger arrangert vandringer langs Akerselva i Elises fotspor (hovedpersonen i Sønnavind), hvor hun har fortalt levende og interessant for et engasjert publikum.

Som ivrig avispolemiker og debattant har vi kunnet lese innlegg fra Frids hånd, hode og hjerte, hvor hun blant annet tar opp viktige temaer som eldreomsorg og helsepolitikk.

Bøker i serien