Første stopp Brooklyn (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202456245
Omtale Første stopp Brooklyn

VGs mangeårige USA-korrespondent skildrer Brooklyn på en måte som gir leseren følelsen av å vandre gatelangs i en bydel utrolig full av levende historie - mafiaens, hipsternes, skuespillerenes, slavenes, filmenes og de norske immigrantenes område av New York. Fra sitt faste hjørnebord i den lokale diner fletter Giæver sammen Brooklyns mange historiske og kulturelle tråder til en fortelling som er like fascinerende enten man skal reise til byen, eller besøke den fra godstolen.

Til toppen

Andre utgaver

Første stopp Brooklyn
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser Første stopp Brooklyn
«Det er spennende å lære rikt. Takk for en annerledes bok, Anders Giæver!»Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no
"Vidunderlig om Brooklyn! (...) Jeg elsker bøker som tar meg med til steder jeg enten kunne tenke meg å reise til eller hvor jeg selv allerede har vært. Grunnstemningen i Anders Giævers bok "Første stopp Brooklyn" er vidunderlig! En slik bok man koser seg langsomt med, og gjerne vender tilbake til (...) Dette er en slik bok som kommer til å bli med i kofferten neste gang jeg reiser til New York, og planlegger et grundigere besøk til Brooklyn."Rose-Maries litteratur- og filmblogg

Til toppen

Om forfatter
Anders Giæver (f 1961) er journalist, kommentator i VG og forfatter. Har tidligere utgitt Jakten på Onkel Walt (2001), om Walt Disney; Over streken, avistegninger i grenseland (2006); og Sladder! bedre enn sitt rykte (2004) (m Fredrik Skavlan). Han har også vært medforfatter på Gutta! - På veien med Jokke & Valentinerne.