Forstå maktspillet (Heftet)

Om hersketeknikker og innflytelse på jobben

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202438920
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Forstå maktspillet
Hvilke maktspill finnes i arbeidslivet? Hva skjer bak kulissene? Hvordan påvirker makten deg og dine kolleger? Hva kan du gjøre for å påvirke din arbeidssituasjon?

Anita Bemer skriver om de ulike maktspillene i arbeidslivet og hvordan makt og innflytelse utøves. Hun hevder at vår søken etter påvirkningsmuligheter og innflytelse er en positiv drivkraft, og hun viser hvordan du selv kan ta makten for å forbedre din posisjon og få frem budskapet ditt.

Til toppen

Om forfatter
Anita Bemer er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en Master of Management fra BI i Ledelse og Konsultasjon. Hun har 10 års erfaring fra store organisasjoner innenfor organisasjonsutvikling og ledelse, kommunikasjon, økonomisk styring og strategi. Hun var tallknuser, analytiker og skrev strategier i årene før hun ble rådgiver i Storebrands topplederteam. Der var hun blant annet med på å legge føringene for bedriftens strategiske utvikling og strukturelle trekk. Anita var Direktør for Organisasjon og Ledelse, før hun startet konsulentselskapet Human Management. Hun jobber nå som konsulent innenfor Strategi og Ledelse. .