Forstå maktspillet (Innbundet)

Om hersketeknikker og innflytelse på jobben

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202348717
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Forstå maktspillet

Det finnes mange former for makt og innflytelse på en arbeidsplass. For egen trivsel og karrieres skyld kan det være nyttig å knekke kodene i maktspillet og hersketeknikkene blant dine kolleger.

I denne boken får du tipsene om hva du skal være oppmerksom på, hva du bør unngå og hvordan du skal lese situasjoner. Hva skjer på toppen? Hvordan foregår de tunge ansettelsene og av hvem? Hvem kan påvirke i viktige beslutninger? Hvem kan påvirke din arbeidssituasjon? Hvordan får du selv påvirkningsmuligheter?

Dette er nyttig kunnskap, ikke nødvendigvis for å utnytte dette, men for selv å unngå ubehagelige situasjoner og overraskelser.

Til toppen

Om forfatter
Anita Bemer er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en Master of Management fra BI i Ledelse og Konsultasjon. Hun har 10 års erfaring fra store organisasjoner innenfor organisasjonsutvikling og ledelse, kommunikasjon, økonomisk styring og strategi. Hun var tallknuser, analytiker og skrev strategier i årene før hun ble rådgiver i Storebrands topplederteam. Der var hun blant annet med på å legge føringene for bedriftens strategiske utvikling og strukturelle trekk. Anita var Direktør for Organisasjon og Ledelse, før hun startet konsulentselskapet Human Management. Hun jobber nå som konsulent innenfor Strategi og Ledelse. .