Forsoning (Heftet)

Serie: Legdebarna 14

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 14
ISBN/EAN: 9788202342753
Kategori: Serieromaner
Omtale Forsoning

Karolines mor blir stadig dårligere, og innerst inne lurer de alle på om hun vil få oppleve Karoline og Aksels bryllup.

Etter at hun “bortførte” de stakkars legdebarna, vet Karoline at det brenner under føttene på henne. Det tar ganske riktig ikke lang tid før Sørrøed-bonden dukker opp – sammen med lensmannen. Karoline kan ikke si hvor barna er, og blir tatt med til lensmannens kontor. Der skjer det noe hun aldri hadde ventet seg.

Lensmannen snudde seg mot Karoline igjen. ”Hvor er de?”
”Jeg vet ikke.”
”Står du der og lyver meg opp i ansiktet?” freste han.
Karoline krympet seg. ”Nei,” hvisket hun, før hun greide å ta seg sammen og gjenvinne styrken hun hadde tviholdt på for et lite øyeblikk siden. ”Nei!” gjentok hun fastere. ”Jeg lyver ikke. Det er sant – jeg aner ikke hvor de er.”

Til toppen

Andre utgaver

Forsoning
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien