Forsøk på å være lykkelig (Innbundet)

Forfatter:

Astrid Nordang (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: La tentazione di essere felici
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788202511401
Kategori: Romaner
Omtale Forsøk på å være lykkelig

Cesare er 77 år og må erkjenne at få av de høytflyvende drømmene han en gang hadde er blitt realisert. Han takler livets skuffelser ved hjelp av ironi og sarkasme. Det er ikke alltid det slår godt an blant hans medmennesker.

Livet endrer seg imidlertid når Emma flytter inn i leiligheten ved siden av. Det er noe som ikke stemmer med henne og mannen hennes, det ser Cesare på de triste øynene hennes. Og plutselig får han mot til å kjempe: for sin unge nabo, for kjærligheten og for gleden over å leve.

Til toppen

Andre utgaver

Anmeldelser Forsøk på å være lykkelig

"Denne forfatteren vet hva han gjør.. Kom og bli med til Cesare."

ELLE, Italia

"Lorenzo Marone skildrer motsetninger uten å forenkle, han sprenger kategoriene godt og ondt, offer og gjerningsmann. Og han gjør det på en strålende måte."

Corriere della Sera

"Det er ingen tvil om at Lorenzo Marone behersker sitt håndverk. Etter en åpning med svart humor utvikler han fortellingen lett og ledig mot en dramatisk og rørende finale."

Corriere del Mezzogiorno

Til toppen

Om forfatter

Lorenzo Marone er født i 1974. Han er advokat og bor i Napoli sammen med sin kone og en liten hund. Forsøk på å være lykkelig er hans debutroman og den har tatt både leserne og anmelderne med storm. Den er under oversettelse til flere språk.