Førjulstid (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202474454
Kategori: Håndarbeid og Hobbybøker
Omtale Førjulstid

Desember er en måned full av forventning. Allerede den første dagen i desember blir det
en spesiell stemning i huset, og familien samles rundt bordet til hyggelige aktiviteter og får et pusterom i en ellers travel hverdag.

Alt det hyggelige som hører med til advent og jul er på plass i denne frodige boken! Allsidige prosjekter, rikt illustrert med stemningsfulle bilder. Forfatterne deler raust av sine ideer og oppskrifter på juletrepynt, kranser, bordpynt, pledd og puter, vesker, pepperkakehus, vennegaver og småprosjekter til juleverksted med venner og familie. Litt deilig julebakst og varme drikker hører også med i den lune førjulstiden

Til toppen

Flere bøker av Miriam N. Morken og Tone M. Stenkløv:

Om forfatter

Miriam N. Morken har laget flere inspirerende hobbybøker og julebøker sammen med Tone M. Stenkløv. De er ivrige bidragsytere til julemesser og markeder i lokalmiljøet, og de kan trylle fram julestemning med de enkleste midler.

Tone M. Stenkløv har laget flere inspirerende hobbybøker og julebøker sammen med Miriam N. Morken. De er ivrige bidragsytere til julemesser og markeder i lokalmiljøet, og de kan trylle fram julestemning med de enkleste midler.