Forelsket i Napoli av Heddi Goodrich (Ebok)
Ebok

Forelsket i Napoli (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Perduti nei quartieri spagnoli / Lost in the Spanish Quarters
ISBN/EAN: 9788202664213
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Forelsket i Napoli

En fortelling om to studenter på søken etter kjærlighet og tilhørighet

Flere år etter at hun forlot Napoli med knust hjerte, mottar Heddi en e-post fra Pietro, hennes første store kjærlighet. Til tross for at hun nå er bosatt i New Zealand, gjør bare tanken på Spanskekvarterets smale og buktende gater henne full av hjemlengsel. Napoli var hennes by, bygget på romerske ruiner like ved en sovende vulkan, uansett om hun er l´americano - amerikansk. For både Heddi og vennene hennes var Napoli selve livsskolen, der de levde ut sin ungdomstid.

Heddi møtte Pietro på en fest, og mot alle odds ble hun straks tiltrukket av den nerdete geologistudenten. Til tross for at de hadde svært ulik familiebakgrunn – hun var en utflyttet amerikaner og han en italiensk bondesønn – ble de hodestups forelsket i hverandre. Hun var på søken etter røttene hun aldri hadde funnet, han var på flukt fra sine. Men selv om skjebnen skilte deres veier, er ikke historien om dem helt ferdig ennå ...

Til toppen

Andre utgaver

Forelsket i Napoli
Bokmål Innbundet 2020
Forelsket i Napoli
Bokmål Heftet 2021
Om forfatter

Amerikanske Heddi Goodrich bodde ti år i Napoli som ungdom, og i dag bor hun på New Zealand. Forelsket i Napoli er hennes debutroman. Hun skrev boken på italiensk og oversatte den selv til engelsk.