Forbuden frukt (Innbundet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 408
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Foreign Fruit
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202222499
Kategori: Romaner
Omtale Forbuden frukt

Merham er en prikkfri liten kystby fra femtitallet. Den typen by der alle kjenner sin plass (de som ikke gjør det blir usentimentalt gjort oppmerksom på feilen). Lottie Swift ble evakuert fra London til Merham under de første krigsårene. Hun har vokst opp i den respektable Holden-familien og elsker byen, i motsetning til datteren i familien, Celia. Hun vil gjøre opprør mot småbyens gammeldagse konvensjoner.

Men så kommer en gruppe bohemer til byen. De overtar Arcadia, et gammelt art deco hus med havutsikt, og jentene dras mot dem mens byens innbyggere er sjokkert over den løsslupne levemåten deres. Med byens nye innbyggere settes hendelser i gang som skal få tragiske konsekvenser både for Holden-familien og for Merham.

Nesten femti år senere våkner Arcadia til live igjen og på nytt setter beboerne sterke følelser i sving. Mer enn en person blir tvunget til å se tilbake på kjærlighetshistorien i sitt liv og spørre seg:

Kan man virkelig legge fortiden bak seg?

Forbuden frukt vant Romantic Novelists' Association Novel of the Year award for 2004

Til toppen

Om forfatter
Jojo Moyes er journalist og forfatter. Hun ble født i 1969 og vokste opp i London. Nå bor hun i East Anglia med mann og to barn.