For kjærlighetens skyld av Anne Marie Meyer (Ebok)
Ebok

For kjærlighetens skyld (Ebok)

Odelsjenta 19

Serie: Odelsjenta 19

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.91 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Odelsjenta
Serienummer: 19
ISBN/EAN: 9788202408060
Kategori: Serieromaner
Omtale For kjærlighetens skyld

– Jeg beklager at Kjellaug ikke sa det som det var da dere giftet dere, men er det ikke på tide at du tilgir henne? Vi kan alle trå feil.
– Det vet vel du, kan jeg tenke meg, svarte Hallgeir og svaiet. Han var rød i ansiktet av raseri nå. – Snakk for deg selv, Kristin, jeg har ikke bare en død sønn å sørge over.
– Hva mener du med det? Du er ikke den eneste som har opplevd smerten ved å miste et barn, sa Kristin. – Men livet går videre, Hallgeir. Hvis vi skal begrave oss i selvmedlidenhet og sorg, går vi til grunne. Men det er kanskje det du ønsker?
– Skal du stå der og se på at din datter og min hustru står i med denne tateren som er far til horungen hennes? Jeg burde drepe dem begge.

Til toppen

Andre utgaver

For kjærlighetens skyld
Bokmål Heftet 2010
Om forfatter

Anne Marie Meyer, f. 1959, bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres. Hun arbeidet blant annet som journalist før hun ble forfatter på heltid. I tillegg til å skrive bøker, er Anne Marie en ivrig og dyktig hobbyfotograf. Meyer debuterte med serien Odelsjenta i 2007, og lanserte serien Julie i 2015. Odelsjenta er også oversatt til polsk. Serien Nattsvermere er hennes tredje romanserie.

Bøker i serien