For kjærlighetens skyld av Anne Marie Meyer (Ebok)
Ebok

For kjærlighetens skyld (Ebok)

Odelsjenta 19

Serie: Odelsjenta 19

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.91 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Odelsjenta
Serienummer: 19
ISBN/EAN: 9788202408060
Kategori: Serieromaner
Omtale For kjærlighetens skyld

– Jeg beklager at Kjellaug ikke sa det som det var da dere giftet dere, men er det ikke på tide at du tilgir henne? Vi kan alle trå feil.
– Det vet vel du, kan jeg tenke meg, svarte Hallgeir og svaiet. Han var rød i ansiktet av raseri nå. – Snakk for deg selv, Kristin, jeg har ikke bare en død sønn å sørge over.
– Hva mener du med det? Du er ikke den eneste som har opplevd smerten ved å miste et barn, sa Kristin. – Men livet går videre, Hallgeir. Hvis vi skal begrave oss i selvmedlidenhet og sorg, går vi til grunne. Men det er kanskje det du ønsker?
– Skal du stå der og se på at din datter og min hustru står i med denne tateren som er far til horungen hennes? Jeg burde drepe dem begge.

Til toppen

Flere bøker av Anne Marie Meyer:

Om forfatter

Anne Marie Meyer, f. 1959, bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres. Hun arbeidet blant annet som journalist før hun ble forfatter på heltid. I tillegg til å skrive bøker, er Anne Marie en ivrig og dyktig hobbyfotograf. Meyer debuterte med serien Odelsjenta i 2007, og lanserte serien Julie i 2015. Odelsjenta er også oversatt til polsk. Serien Nattsvermere er hennes tredje romanserie.

Bøker i serien