Følelser og fornuft av Mats Uldal (Lydbok MP3-CD)

Følelser og fornuft (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Uldal, Mats
Spilletid: 7:04
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 389.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202336905
Kategori: Klassikere
Omtale Følelser og fornuft

Ny serie – LYTT TIL LIVET

Hør sterke beretninger til ettertanke og inspirasjon. Bøkene er skrevet i fortellende form, og egner seg spesielt godt i lydformatet. Flere av forfatterne leser selv, og gjør innholdet ekstra medrivende.
Rigmor Galtung gir depresjon et ansikt, og Arnhild Lauveng forteller om en tilværelse inn og ut av psykiatrisk avdeling. Mats Uldal lærer bort teknikker for å kurere ulike hverdagsfobier, og den anerkjente selvhjelpseksperten Louise Hay, lest av Kirsti Grundvig, gir en innføring i hvordan du selv kan kurere dine problemer.

Følelser og fornuft

Tankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger!

Vinteren 2011 kommer serien Følelser og fornuft på TVNorge med Mats Uldal som programleder. Lær hvordan metoden også kan hjelpe deg!

Til toppen

Andre utgaver

Følelser og fornuft
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Om forfatter

Mats Uldal innførte metoden tankefeltterapi i Norge i 1997, og utviklet teknikkene ytterligere. Han var den mest erfarne TFT-instruktøren i Europa og leder for firmaet Mats Uldal Tankefeltteknikker som er den ledende utdannelsen av nye tankefeltpedagoger i Skandinavia. Mats Uldal hadde 25 års erfaring som idrettspsykologisk rådgiver.