Fly, sommerfugl av Annicken R. Day (Nedlastbar lydbok)

Fly, sommerfugl (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Ryg, Anne
Spilletid: 10:02
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly, Butterfly
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202691080
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Fly, sommerfugl

Maya Williams er en ambisiøs, hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av sexistiske, mannlige ledere. Da hun blir sendt til den hawaiiske øya Kaua’i for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele karrieren på spill. På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som har åpnet øynene for forskjellige måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys. Men Maya må hjem igjen til New York og forretningslivet. Hvordan skal hun kunne implementere sine nye filosofier og kunnskaper og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om? Fly, sommerfugl er Annicken R. Days debutroman. Den ble opprinnelig skrevet på engelsk og utgitt i USA høsten 2019. Boken er nå oversatt til norsk, i tett samarbeid med forfatteren, og utgis av Cappelen Damm høsten 2020.

Til toppen

Andre utgaver

Fly, sommerfugl
Bokmål Innbundet 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Ebok 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Heftet 2021
Om forfatter

Annicken R. Day er norsk gründer og daglig leder av Corporate Spring, som hjelper flere av verdens ledende selskaper med å bygge gode bedriftskulturer. Som tidligere kulturdirektør i Tandberg og Cisco, internasjonal foredragsholder, skribent og rådgiver for en rekke globale selskaper, inspirerer hun ledere over hele verden til nye måter å tenke, jobbe og lede på.

Annicken R. Day er oppvokst i Rælingen utenfor Oslo, men bor i dag i Los Angeles, hvor også hennes datter bor. Øya Kaua’i på Hawaii er et av hennes favorittsteder på jord.

Fly, sommerfugl, som først ble gitt ut i USA høsten 2019, er Annickens debutroman. Den favner både hennes livs-, ledelses- og businessfilosofi – og er inspirert av mange virkelige hendelser. Hun skriver nå på sin andre roman.

Les mer på www.annickenday.com