Fluenerd (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202373535
Kategori: Natur og fritid
Omtale Fluenerd

«The quickest way to a flyfisherman’s heart is through his fly.» Denne boka er stappfull av fluer både til ørret- og laksefiske. Norsk-amerikaneren Goldfine er en entusiast inspirert av fluefiskelegender som Oliver Edwards og Michael Frödin, men som ikke nøler med å lage egne originale vrier på kjente mønstre. Dette er de fluene Goldfine bruker for å lykkes i elver og vann. Boka inneholder: I Ørretfluer II Laksefluer III Fiske IV Fluebinding V Mønstersamling Illustrert med forfatterens egne fotografier. Bildene er noe av det flotteste og mest originale som er vist her til lands. Boka er byr på god kunnskap, er uhøytydelig og svært underholdende å lese.

Til toppen

Anmeldelser Fluenerd

En ordentlig fluenerd

"Svenske pupper, franske fristelser, langbeinte delikatesser og nakne nymfer. Velkommen til Steven Goldfines fluefiskeverden."

Trude Lea, Jærbladet

Fristelser

"Her er både ørret- og laksefluer, tørre og våte jevnt fordelt (...) I dag finner man oppskrift på yndlingsflua med et tastetrykk på nettet. Les heller Fluenerd!"

Lars Reitan, Jakt & Fiske

"Boka "Fluenerd" (Steven Goldfine) er velskrevet, har nydelige bilder og den lekreste layout jeg har sett på lenge. Anbefales!"

Lars Rasdal, Twitter

"Har kost meg meg boka i dagens solskinn og kjenner virkelig at det begynner å nappe både her og der :) Kjempebok, inspirerende!!"

Lars Kåre Skjørestad, facebook

Fluenerd, ny bok

"Jeg kjenner meg igjen i det som beskrives og ser straks at her har jeg noen timers nytelse forann meg. (...) Her får jeg presentert fluer, fisketeori og historier jeg kan ta med meg på nattbordet uten at effekten blir som en sovepille. For meg er dette MYE, MYE, mer inspirerende enn en fluefiskefilm som viser kjøring av stor fisk. En takk til forfatteren!"

bjorni, Fluefiskesiden.no

Til toppen