Flinke jenter av Amanda Brookfield (Ebok)
Ebok

Flinke jenter (Ebok)

Serie: Solsikke 5

Forfatter:

Anne Marie Stamnestrø (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.27 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Good Girls
Oversatt av: Stamnestrø, Anne Marie
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202684051
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Flinke jenter

Hvem kan du dele dine mørkeste hemmeligheter med?

Alle som møter Kat Keating blir betatt. Hun er vakker, smart og sjarmerende, og akkurat slik en flink jente skal være. Storesøsteren, Eleanor, derimot, er langt fra noen flink jente. Til det er hun altfor tynget med ansvarsfølelse og negative tanker på grunn av mobbing for både utseende og evner.

Dette er historien om Keating-søstrene gjennom en barndom og ungdomstid fylt av mørke hemmeligheter og rivalisering, og et voksenliv preget av vanskelige relasjoner og misforståelser. Inntil en forferdelig sannhet fra fortiden bringer søstrene sammen, og Eleanor begynner å avdekke hvor flink Kat egentlig hadde vært.

Flinke jenter er et mysterium, en kjærlighetshistorie, en oppvekstfortelling og en tåreperse. Men aller mest er den en påminnelse om hvem man skal holde seg inne med og hvem man skal dele sine mørkeste hemmeligheter med.

Til toppen

Om forfatter

Amanda Brookfield har skrevet 15 bestselgende romaner, inkludert Før vi møttes, som sist utkom i 2016. Hun har utdannelse fra University College i Oxford og jobbet som journalist før hun ble forfatter på heltid. Hun er gift, har to sønner og bor i London. Flinke jenter er hennes andre roman på norsk.

Bøker i serien