Flettemias favoritter (Innbundet)

Flettene, hestehalene, frisyrene og hårpynten fra @flettemia

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485238
Omtale Flettemias favoritter
Bli best på håret - fletter og frisyrer for alle - også deg som ikke har superlangt eller kjempetykt hår!

Er du hekta på flettetrenden og vil lære deg å lage fletter og frisyrer på deg selv og andre? Nå kan du lære deg å lage de fine flettene og frisyrene til @Flettemia! Bli inspirert og skap din egen stil – med Flettemias eksperttips, trinn-for-trinn-veiledning, litt tålmodighet og masse ideer til hårpynt og styling. Inkluderer også kapitlene Flett deg selv, Fletter for småjenter og Lag din egen hårpynt.

Flettemia viser deg det du trenger for å style håret som en proff. Lær alt fra grunnleggende fletter som hollandsk flette og fiskebeinsflette til festfletter og frisyrer som fossefallsflette, kroneflette, smultring av fletter og tvinnede elegante håroppsetninger. Alle fletter og frisyrer vises med trinn-for-trinn veiledning. I tillegg til fletter og frisyrer viser Flettemia deg hvordan du lager din egen hårpynt – alt du trenger til sløyfer, spenner, strikker og annen pynt.

Maria Sindre-Bjelke bor i Trondheim. I 2014 ble hun i sosiale medier kjent som @flettemia og legger daglig ut bilder av sine fletter og frisyrer på Instagram, Facebook og Twitter. Hun fletter og pynter både eget og andres hår, er en ettertraktet kursholder og ivrig YouTuber.

Til toppen

Om forfatter

Maria Sindre-Bjelke er født i Fredrikstad og oppvokst i Engerdal og på Skarnes. Hun jobber ved NTNU og bor i Trondheim med mannen Per Christian, barna Emma Olivia (4) og Oscar Cornelius (1) og bonusbarna Julie Louise (13) og Jens Christian (11) . I 2014 ble hun i sosiale medier kjent som @flettemia og legger daglig ut bilder av sine fletter og frisyrer på Instagram, Facebook og Twitter. Hun fletter og pynter både eget og andres hår, er en ettertraktet kursholder og ivrig YouTuber og har mottatt overveldende respons på sosiale medier for sine fine fletter og frisyrer.