Flammer av Sadie Matthews (Ebok)
Ebok

Flammer (Ebok)

After Dark nr. 1

Forfatter:

Åse Feiring Cave (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.12 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fire after dark
Oversatt av: Cave, Åse Feiring
ISBN/EAN: 9788202429645
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Flammer

Lest FIFTY SHADES og lengter etter mer?
AFTER DARK TAR DEG TIL NYE HØYDER

En fortelling som vil fengsle, fryde og beruse deg som ingen annen. Perfekt for de som elsket Fifty Shades-bøkene, men ble sittende igjen med lyst på mer …

Det begynte med en gnist

Beth forlater hjembyen og kommer til London med dyp kjærlighetssorg, og kjemper for å fremstå som en normal og lykkelig person. Så treffer hun den verdensvante Dominic, og alt forandrer seg.

Tiltrekningen mellom dem er total, hans kjærlighet gir henne både lys og mørke, og hun har ikke annet valg enn å følge ham på en intens reise av nytelse og smerte …

Erotisk og romantisk, provoserende og sensuell, After Dark-serien tar deg med til steder hvor kjærlighet og sex er hevet over alminnelige lover.

Lesere av E.L. James og Sylvia Day vil holdes våkne til langt på natt av After Dark.

"Jeg fullførte hele boken på en kveld. Jeg vil definitivt beskrive den som sexy, frekk og opphissende, og det er ingen tvil om at jeg var hekta fra start.”
www.reabookreview.blogspot.co.uk om Flammer After Dark

”Sadie har en herlig, ledig skrivestil som får historien til å flyte så lett av sted mens den tar for seg opp- og nedturene til parets ferske forhold, at du virkelig føler deg som en del av deres verden. Flammer After Dark er en intens og lidenskapelig bok som passer perfekt for den som ønsker å dyppe tærne prøvende ned i BDSM-ens pirrende verden.”
www.handwrittengirl.com Flammer After Dark

After Dark-trilogien består av Flammer, Hemmeligheter og Løfter. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Trilogien er solgt til en rekke land, deriblant Italia, Brasil, Portugal, Frankrike, Polen, Kina, Tyrkia, Tyskland, Japan og Spania.

Til toppen

Flere bøker av Sadie Matthews:

Om forfatter

Sadie Matthews er forfatteren bak den erotiske AFTER DARK-trilogien. Hun har tidligere utgitt seks romaner under andre navn. Sadie har selv uttalt at hun skriver underholdningsromaner fra dekadente miljøer med høy grad av eskapisme og stort drama.

Flammer AFTER DARK er den første romanen hvor hun utforsker en mer intim og intens side av et kjærlighetsforhold. Hemmeligheter AFTER DARK og Løfter AFTER DARK fullfører AFTER DARK-serien. Sadie Matthews er gift og bor i London.