Fiskeretter for hele familien (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202403829
Kategori: Kokebøker
Omtale Fiskeretter for hele familien

Fisk er fantastisk god mat for både liten og stor! Her får du tradisjonelle og moderne fiskeoppskrifter som frister hele familien til å spise fisk!

Boka inneholder mer enn 50 enkle og deilige oppskrifter på fisk til alle måltider, alt er overkommelig og lett å lage for barnefamilier! Fisk er næringsrikt og sunt og å spise fisk regelmessig kan forlenge livet! Lag ulike småretter som smørbrød med egg og ansjos, Jansons fristelse, havpizza, lakserull, sushi og fisketapas. Middagsoppskriftene inneholder blant annet fiskesupper, fiskelapskaus, lakseburger, wok med fisk, sushi og fisketapas. Her er inspirasjon til å lage både stekt, kokt, bakt, grillet og tørket fisk. I tillegg er det mange oppskrifter på ulike tilbehør. Alle oppskriftene har tydelige og gode beskrivelser av fremgangsmåte trinn for trinn. Du får også nyttig informasjon om teknikker, som hvordan rense og filetere fisk og litt om steking og koking av fisk.

Til toppen

Flere bøker av Margit Vea:

Anmeldelser av Fiskeretter for hele familien

Fiskeretter av Margit Vea

"...Boken er gjennomgående lekker, flotte bilder av fristende retter og en fin balanse mellom tradisjonsrik mat presentert på en ny måte og "moderne" mat - alt med fisk i hovedrollen. Jeg får lyst til å servere fisk til frokost, lunsj og middag. Ellers liker jeg godt bokens oppbygning, med bilder av både mat og miljø. (...) Godt jobba, Margit..!"Ina Shelby, kjøkkentjeneste.no, Matbloggsentralen

Til toppen

Om forfatter

Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.