Fiat og farmor (Innbundet)

Serie: Fiat og Farmor 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fiat og farmor
Serie:
ISBN/EAN: 9788202221737
Kategori: Bildebøker
Alder: 2 - 6
Omtale Fiat og farmor

Farmor skal hente Fiat i barnehagen. Hun tror at de skal rett hjem, men det er så mye Fiat må gjøre først. Hun skal skli på de blå putene, en gang på maven og en gang med hodet ned og en gang med hodet opp. Hun skal vaske hendene, prøve farmors støvler og hun vil i hvert fall ikke ha på seg luen…Men så hvisker farmor et magisk ord, og da spretter Fiat opp i vognen. Farmor bor i fjerde etasje og hvem er det som venter på Fiat der?

En fargesprakende bildebok for dem som akkurat har begynt i barnehage, eller for dem som har gått der en stund og ikke minst for alle farmødre (nye og gamle) og for alle andre som fryder seg over Iben Sandemoses bildebøker.

Fiat vil bli en ny venn for mange små og store her i landet. Illustrasjonene er så sprelske og fargerike at man må bli i godt humør av å se på dem.

Til toppen

Andre utgaver

Fiat og Farmor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Iben Sandemose:

Om forfatter

Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.

Bøker i serien