Fenrisulvens forbannelse (Innbundet)

Tim Brentloffs eventyr II

Serie: Tim Brentloffs eventyr 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202259235
Alder: 9 - 12
Omtale Fenrisulvens forbannelse
Er du redd for spøkelser? Då bør du straks legga frå deg denne boka.

"Spøkelseskuta gleid fram frå skodda.

Skipssidene likna huden til ein drage, men no kunne Tim Brentloff sjå at dei grå skjela var negler. Blå, grå og svarte negler som var klistra utanpå kvarandre med noko gørr som måtte ha vore under dei. Eit slags slim som hadde limt dei fast til dei døde kroppane dei kom frå.

Han grøssa.

Hel hadde bite neglene av ein flokk dauingar og bygd skip av dei.

Men kunne eit slikt negleskip flyta - ?"

Dette er den forskrekkelige historia om Tim Brentloffs reise gjennom Muspelheim. Om hans møte med mystiske hjelparar, ville jotnar og lumske fiendar - og om korleis han kom til å kryssa det botnlause Ginnungagapet.

Åtvaring:
Boka inneheld farlig magi, blant anna eit eldgammalt sjekketriks. Dersom formlane uttales feil, kan det få grusomme konsekvensar. LES IKKJE BOKA HØGT. Aldersgrense blir diskutert.


Les også:

Tim Brentloffs eventyr

Til toppen

Om forfatter

Sylvelin Vatle (f. 1957) er utdannet sosionom, og arbeider som skjønnlitterær forfatter. Hun har skrevet en rekke romaner, både for barn/ungdom og for voksne. For sin første roman «Alle kjenner vel presten?» mottok hun Tarjei Vesaas Debutantpris (1991).
Sylvelin Vatle er sterkt opptatt av fortellinger og fortellende pedagogikk. I tillegg til arbeidet som forfatter har hun arbeidet som forteller, litteraturformidler og miljøterapeut ved Kvaleberg Skole i Stavanger, og som forteller og litteraturformidler for barn og ungdom over store deler av landet.
Hun har også ledet en rekke skrive- og fortellerkurs for barn og voksne og hatt oppdrag som dramatiker for barn, både bak og på scenen.

Bøker i serien