Fellen (Lydbok-CD)

Forfatter:

Heidi B. Johannessen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Woxholtt, Nina
Spilletid: 15:37
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Touch & go
Oversatt av: Johannessen, Heidi B.
ISBN/EAN: 9788202547059
Kategori: Krim
Omtale Fellen
Libby lever det perfekte liv. Et misunnelsesverdig hus, en vakker datter og en hengiven mann som gjør det stort i byggebransjen og gir henne alt hun drømmer om. En kveld blir de alle kidnappet og marerittet begynner. Hadde det bare vært så enkelt at gjerningsmennene var ute etter mannens penger. Men det kan ikke være den egentlige årsaken. Politietterforsker Tessa Leoni aner raskt at noe ved kidnappingen ikke stemmer. Fasaden slår sprekker, og hun må til bunns til familiens hemmeligheter for å avdekke kidnappernes virkelige motiver. Men tidsfristen er knapp og for hvert minutt som går blir det vanskeligere å redde Libbys familie.

Til toppen

Andre utgaver

Fellen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Fellen
Bokmål Lydbok MP3-CD 2017

Flere bøker av Lisa Gardner:

Anmeldelser Fellen

«Gardner skaper … uimotståelige øyeblikk»
Kirkus Review

«Spenningen bygger seg opp ettersom handlingen raser mot en helt spektakulær avduking av det genialet plotet»
Publishers Weekly

«Gardner holder et høyt spenningsnivå.»
Sunday Mirror

Til toppen

Om forfatter

Lisa Gardner er en av USAs største krimforfattere, og en gjenganger på toppen av New York Times' bestselgerliste. Bøkene hennes er trykket i over 22 millioner eksemplarer og utgitt i 30 land. Hun har vunnet en rekke priser, og flere av thrillerne hennes er filmatisert. Lisa Gardner har vært en bestselger i det norske massemarkedet i flere år, men fikk sitt gjennombrudd i Norge i 2015 etter å ha sjarmert publikum på Krimfestivalen i Oslo.

Gardner debuterte i 1992 under pseudonymet Alicia Scott med den romantiske spenningsromanen Walking After Midnight. Til sammen skrev Gardner 13 romantiske spenningsromaner. De senere årene har Gardner blitt en mester innen sjangeren psykologisk thriller, der hun kombinerer spenning og dypt psykologisk innsikt, og evner å skape karakterer som vekker følelser hos leserne.

Hun bor i New Hampshire med ektemann, tenåringsdatter og to hunder.