Fattigdom i Norge (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202445553
Kategori: Samfunnsvitenskap , Helse og sosialfag og Fagbøker
Fag: Medisin, Akademisk, Helse- og sosialfag, Politifag og kriminalomsorg, Akademisk, Samfunnsvitenskap, Samfunnsfag, Akademisk, Samfunnsvitenskap, Helse- og sosialfag, Akademisk, Helsefag, Akademisk, Helse- og sosialfag, Sykepleiefag, Akademisk, Helse- og sosialfag, Sosial- og omsorgsfag, Akademisk, Helse- og sosialfag
Omtale: Fattigdom i Norge

Fattigdom i Norge handler om hvem som er fattige, hvordan fattigdom utvikler seg, og hvilke politiske fattigdomsdilemmaer vi har i dagens Norge. Forfatteren drøfter ulike måter å se, beskrive og måle fattigdom på og hvilke utfordringer de medfører.

Noen sentrale spørsmål i boka er:

Hvem er fattige? Hvordan kan vi definere og måle fattigdom? Hvilke ulike uttrykk har fattigdom? Hvordan skapes og vedlikeholdes fattigdom?

Fattigdom i Norge er skrevet for studenter innen sosial- og helsefagene. Boka er nyttig også for alle som berøres av fattigdomsproblematikk i sitt arbeid eller gjennom politisk interesse og virksomhet.

Til toppen

Andre utgaver

Fattigdom i Norge
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Bjørgulf Claussen:

Om forfatter
Bjørgulf Claussen er professor i sosialmedisin ved Universitetet i Oslo og har mange års erfaring som fastlege. Arbeidsløshet, trygder og sosial ulikhet er Claussens mest sentrale forskningsfelt.