Fast fisk (Innbundet)

Serie: Lek og lær 3-6 år 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 80
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lek og lær 3-6 år
ISBN/EAN: 9788202371241
Kategori: Fakta for barn og Les - lek - lær
Alder: 3 - 12
Omtale Fast fisk

«Fiskelykke» er ikke bare flaks: Det handler om å vite hvordan fisken lever, hvor den finnes, hva slags mat den vil ha, og hva slags utstyr og teknikker man bruker for å fange den. En god fisker vet altså mye om fisk, fiskeutstyr og fiskeplasser.

Denne boka er laget for at du skal få lyst til å dra på fisketur, og den gir deg gode råd og tips som øker sjansene dine for å få fast fisk. Når fisken så biter, er det ekstra gøy hvis det er fordi du fisket på en bestemt måte som du tenkte ville gi resultater. Fast fisk er skrevet for deg som vil bli med ut og fiske og oppleve naturen på nært hold. Den gir råd og tips til en vellykket fisketur, også for foreldre og andre voksne, som kanskje ikke har så mye erfaring med fiske.

Fast fisk er en bok i vår serie Barnas Friluftsbøker, bøker som er fulle av praktiske tips og forslag til ting å gjøre ute i naturen.

Til toppen

Flere bøker av Øivind Berg:

Om forfatter
Øivind Berg (f. 1955) har skrevet mange bøker for barn, ungdom og voksne om friluftsliv og norsk natur. Han er tildelt kultur- og kirkedepartementets spesialpris for sitt samlede forfatterskap av naturbøker for barn. Han har også fått Sørlandets litteraturpris i klassen sakprosa. Øivind har lærerbakgrunn og har vært aktiv friluftsmann siden han var helt ung.
Bøker i serien