Farvelmannen av Jeffery Deaver (Ebok)
Ebok

Farvelmannen (Ebok)

Forfatter:

Monika og Halvor Martins (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Goodbye Man
Oversatt av: Martins, Monika og Halvor
ISBN/EAN: 9788202759469
Kategori: Krim
Omtale Farvelmannen

Livet ditt er i hendene hans ...

Si farvel til problemene dine
I jakten på to bevæpnede forbrytere blir den profesjonelle dusørjegeren Colter Shaw vitne til et sjokkerende selvmord. Dette fører ham til Stiftelsen, en kult som lover å forvandle folks liv. Men hva skjuler det seg under overflaten?


Si farvel til friheten din
Shaw går undercover for å avsløre Stiftelsens egentlige agenda. Her møter han den karismatiske lederen Mester Eli, en mann som forlanger en skremmende lojalitet fra tilhengerne sine.


Si farvel til livet ditt
Noe skremmende foregår bak den idylliske overflaten. Og etter hvert som Shaw arbeider seg inn, forstår han at det finnes bare én måte å unnslippe Stiftelsen på – og prisen for denne friheten er livet.

En av bokmagasinet BookPages «Most anticipated mysteries and thrillers» i 2020.

Månedens thriller i The Times

«En fantastisk oppfølger til 2019s Aldrispillet … Deaver har en perfekt balanse mellom spenning og realisme … Dette er den perfekte startboken for alle som har gått glipp av en av våre dagers beste thrillerforfattere.»
Publishers Weekly (starred review)

«Den andre boken om Colter Shaw er faktisk enda bedre enn den første … Det er ingen overraskelse at historien er full av bevegelige deler og akkurat passe mengde vrier og vendinger (Deavers rykte som en mester av korketrekkeraktige plot er velfortjent), og alle som liker forfatterens bøker om Lincoln Rhyme og Kathryn Dance vil legge merke til den samme fliden når det gjelder karakteroppbygging og dialog. Colter Shaw ser ut til å kunne bli en seiglivet seriehelt.»
Booklist (starred review)

«Farvelmannen er Deaver på sitt beste (…) Dette er en førsteklasses spenningsbok, oppslukende å lese og mesterlig skrudd sammen.»
Milford Daily News

«En fengslende og genial fortelling om grådighet og svik i USAs villmark.»
The Times (UK)

Til toppen

Andre utgaver

Farvelmannen
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Jeffery Deaver:

Om forfatter

Jeffery Deaver er tidligere journalist, visesanger og jurist. Men det er som thrillerforfatter at han er blitt kjent verden over. Han har skrevet atten romaner, og Mystery Writers of America har nominert ham til fem Edgar-priser. Han har dessuten vært nominert til Anthony-prisen, og har to ganger vunnet lesernes pris for årets beste novelle i Ellery Queen´s Mystery Magazine.

Boka Jomfrugraven ble filmet med James Garner og Marlee Matlin i hovedrollene, mens romanen Knokkelsamleren hadde Denzel Washington og Angelina Jolie i rollene som Rhyme og Sachs.

Se oversikt over bøkene om Lincoln Rhyme og Amelia Sachs her.


Tungetale
(Speaking in Tongues) kom på norsk i 1997. Boken kom ut i USA i 1995 og er karakterisert som "skremmende, smart og uimotståelig lesverdig" (Stephen King).

Han bor i Virginia og California.